top of page
  • Фото автораВлада Коваленко

Коли від копірайтера немає користі?

Власникам бізнесу значно простіше покласти обов’язки по написанню текстів на відповідного спеціаліста, аніж займатися цим самостійно. Хай він собі пише, поки керівник займається більш важливими речами.

Проте купувати у свого копірайтера доведеться не вам, а аудиторії. Саме вона вирішуватиме, який текст хороший, а який поганий, який чіпляє, а який не викликає жодного інтересу.

А тому, якщо товар якісний, а продажів немає, то з’являється питання до копірайтера: як це він так написав, що ніхто не цікавиться продуктом та нічого не купує?

Так, вам дійсно може не пощастити і є шанс, що ви найняли новачка, статті якого не дотягують по якості до бажаного рівня, чи спеціаліста, стиль якого просто вам не підходить. Але іноді справа взагалі не в текстах.

Якщо ваш бізнес не готовий до просування, то тут вже ніякими текстами його не врятуєш.

Якщо:

  • ваша сторінка в інтернеті оформлена не привабливо;

  • там неможливо знайти потрібну інформацію;

  • ви самі не знаєте про переваги продукції,

то й копірайтер вам не допоможе.

Наскільки б не були цікавими його статті, якщо клієнт 2 години шукає, де тут цінники й умови доставки – він просто знайде іншу компанію, де простіше та швидше.

Отож, перед тим, як замовляти послуги копірайтера, переконайтеся у тому, що наразі вони дійсно вам не обхідні. Це значно зекономить вам час та кошти.


Заздалегідь підготуйте бізнес-сторінку до просування: доберіть гарний візуал, додайте на сайт усі необхідні розділи та подумайте над тим, які питання має закривати ваш профіль.


Якщо у вас з цим виникають труднощі - то записуйтесь до мене на аудит соц.мереж. У результаті детального аналізу профілю ви побачите усі свої сильні та слабкі сторони, отримаєте профіль, готовий для наповнення текстовим контентом та рекомендації для подальшого просування.



0 коментарів
bottom of page