top of page
  • Фото автораВлада Коваленко

Чому у мене не купують?

Відсутність покупок чи їх замала кількість – часта проблема для малого бізнесу, а особливо – для тих, хто нещодавно відкрився.

Сьогодні я поділюсь з вами найчастішими причинами такої проблеми.

1. Платформа не готова до роботи

Наразі буквально у кожної організації, закладу чи магазину є власний сайт або сторінка у соц. мережах. І якщо вони неправильно оформлені, не надають відповіді на конкретні питання, не викликають довіри – то й відношення до компанії буде таке собі.

Профіль у соц. мережах – це обличчя бізнесу. Він має бути привабливим й простим у користуванні. Там повинна знаходитися уся інформація, що може зацікавити клієнта.

Якщо у вас є складнощі в цьому питанні – звертайтеся. Проведу для вас аудит сторінки, на якому зазначу усі переваги та недоліки, а також запропоную нові варіанти оформлення.

2. Ви продаєте усім й одразу

У кожного продукту є своя цільова аудиторія. Якщо ви намагаєтеся охопити усіх, кого тільки можна, щоб продати якнайбільше товарів – результативність такого підходу буде не надто високою.

Краще зробіть аналіз своєї ЦА й зосередьте увагу на тих, кому ваша продукція дійсно потрібна. Створіть рекламу й напишіть тексти під кожен окремий сегмент. Пам’ятайте, що гарні продажі будуються не на кількості, а на якості.

3. Ви продаєте товар, а не його цінність

Не намагайтеся продати технічні характеристики. Доволі часто клієнт і так вже з ними ознайомлений. Краще розповісти про те, чому продукт важливий саме цьому покупцеві, як він може його використати, що отримає в результаті.

Отож, підіб’ємо невеличкі підсумки: для того, аби збільшити результативність – оформіть інтернет-сторінку стильно та зрозуміло, проаналізуйте свою ЦА й почніть продавати не продукт, а його цінність.

Сподіваюся, ці поради стануть вам у нагоді. А поки поділіться у коментарях своїми секретами підвищення продажів

0 коментарів
bottom of page